resim
Manuel Locatelli
Takım:Juventus
Mevki:Önlibero
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:İtalya
  • 46
    zaniolo karşılığında kendisi artı bir miktar falan parayı bırak kafa kafaya takas olsa bile çok çok büyük soygun yapmış oluruz. kariyerinin bu döneminde türkiye`ye deplasman ya da yaz tatili dışında uğrayacağını düşünmüyorum.

    bizde sneijder, icardi, hagi, drogba, mertens, fernando, melo… say say bitmez kimler kimler oynadı hiç lafım yok. bu isimlere zaniolo`yu da eklerim, hatta ve hatta kulüp tarihimizin en zor transferleri konusunda en yukarılara yazabilirim. fakat böyle transferleri gerçekleştirirken fırsatı yakalamak, uygun zemini oluşturmak çok büyük faktör. takımında yeterli süre bulamayan veya kulüple ve taraftarla bağları kopma noktasına gelen ya da belli bir yaşa ulaşmış oyuculardı bu saydıklarım. locatelli`de böyle bir durum yok takımının ilk onbirinin en önemli oyuncularından ve kariyerinin zirvesinde. ayrıca juventus kulübü bu transfer döneminde sassuolo kulübüne, satın alma opsiyonu olan 30 milyon euro`yu ödeyip bonservisini aldı. haberi yapan gazetecinin emeğine saygısızlık etmek istemem fakat böyle bir takas maalesef pek gerçekçi görünmüyor.

    edit: ayrıca juventusun yapmak istediği yeni yapılanmada takımı öncelikli italyan oyunculardan kurmak istediği biliniyorken kendisini göndermeyi düşüneceklerini hiç sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın