resim
Manuel Locatelli
Takım:Juventus
Mevki:Önlibero
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:İtalya
  • 40
    zaniolo'nun juventus'a transferi noktasında ismi takas için gündeme düşen italya'nın gözde oyuncularından.

    hepimizin gönlünden geçen üzerine 5-10 milyon euro alarak kendisini takasla transfer edebileceğimize pek ihtimal vermediğimi baştan belirteyim. bence zaniolo transferi 30 milyon euro artı bazı bonuslar eşliğinde bitecek. fakat burada bizi mutlu etmeyecek bazı detaylar var. birincisi, roma'nın alacağı kâr payı. ikincisi, gelecek olan paranın yarısının bankalar birliği anlaşmasına gidecek olması.

    bu şartlar altında erden timur'un sihirli değneği sürece bir dokunuş yapsa ve bizim için en iyi senaryo olan 5-10 milyon euro artı kendisinin transferi gerçekleşse hem roma'ya hem bankalar birliğine kaptıracağımız paranın büyük bir kısmından kurtulmuş olacağız. ve tüm bunların yanında avrupa'nın en iyi takımlarında forma giyebilecek, şu an en ihtiyaç duyduğumuz mevkiiyi şahlandırabilecek bir oyuncu transfer etmiş olacağız.

    oyuncunun özelliklerine bakarsanız aynı zamanda bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz noktaları da görmüş olursunuz, gerçekten birebir örtüşüyor.

    tatlı rüyamızdan uyanmak gerekirse, bu transferin bizim hayal ettiğimiz şartlarda gerçekleşebilmesi için tek seçeneğin juventus'un zaniolo konusunda kara sevdaya tutulması ihtimali olduğu ortaya çıkacaktır. bu kadar mali darboğazdayken böyle bir anlaşma onlara bir şey katar mı emin değilim. bildiğiniz gibi genel olarak italyan takımları zaten pazarlık konusunda oldukça sıkıntılıdır. juventus ise bunların arasında en nemrutlarından biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın