• 523
    öncelikle düşünüldüğü ve zannedildiği kadar köy takımı olmayan, 10 oyuncusuyla ceza sahasına kapanan ve bunu da gayet bilinçli yapan, bu da yetmezmiş gibi çok iyi kontraya çıkan, iyi pasör orta sahalara sahip bir takıma karşı oynadığımız eşleşmenin rövanş ayağı. neyse ki sıkıntı yaşamadan, kabus görmeden galibiyeti aldık.

    sanırım mertens'in şapkadan tavşan çıkardığı golü olmasaydı, 2. yarıda da benzer bir görüntü seyretmek zorunda kalır ve 0-0 ile uzatmalara gidebilirdik. kerem - mertens ortaklığı sayesinde zor da olsa rakibi açabildik.

    asıl değinmek istediğim nokta da 1-0'ken oynadığımız oyun. 2'ye 1'ler deneyerek, kanat ortaları ile, yayın biraz gerisinden şut denemeleri ile 2. golü de aradık ve bence bunu da iyi yaptık fakat son pas tercihlerinde bir türlü şanslı olamadık.

    "zalgiris'e karşı da zaha, icardi, torreira arayacaksak vay halimize" diye düşünen kesimi de anlıyorum fakat işler kağıt üstünde göründüğü kadar kolay olmayabiliyor. zalgiris'i bence taraftarlar olarak çok küçümsemişiz. bu sezon özellikle takip edeceğim kendilerini ve konferans ligi'nde iyi işler yapabileceklerini düşünüyorum.

    sonuç olarak, şampiyonlar ligi hedefi için ilk engeli düşündüğümüz kadar rahat bir şekilde olmasa da aşmayı bildik. sıra olimpia'da.

    edit: midtjö'yü unuttum, oliveira ve berkan'ın bütün maç yapmadığını sonradan girip ayağına aldığı 2-3 topta yaptı ve topla çıkarak bize pape ndiaye esintileri sundu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın