• 8
    tamamı ile bir hesap kitap ve strateji oyunudur. uzun vadeli oynamaktan sıkılmayan ve konsantrasyonunu kaybetmeyen birisi isen ve düşük risk ile oynamayı öğrenebilirsen bileğini büken olmaz.

    önemli olan para için kumar oynatan legal veya ilegal kumar salonlarında değil puan veya marka hesabı ile oynanabilen turnuvalarda yer almaktır. para için oynandığında "kurnaz" adı verilen profesyonellerin eline düşüp işaretli kağıt veya aynalı masa tabir edilen masalar ile soyulma ihtimalin yüzde yüzdür. bu tür yerlere asla güvenilmemelidir. buralarda her zaman oynatanlar ve onların yancısı kurnazlar kazanır. puan veya puan karşılığı markalı turnuvalar ise zeka ve sabrın ölçüldüğü, yarışma zevkinin üst düzeyde olduğu strateji zeminleridir.

    ısrarla belirtiyorum. asla para ile oynanmamalıdır. sadece poker değil hiç bir oyun para ile oynanmamalıdır. para ile oynanan oyunlarda sadece kurnazlar kazanır. zekanıza çok güvenseniz de, eğer para ile oynanan mekan düzeneğinin bir parçası değilseniz zekanız yetmez ve asla kazanamazsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın