• 40
    bu sezon gruplara kalınır kalınmaz onu bilemem ancak şu an için üst seviyelerin tandemi olmadığı belli ikili. nelsson’un benden gitsin tarzı memur oyunu ile abdülkerim’in eski tarzı süpürücü stoper karışımı oyunu birleşince ara toplarda çok büyük tehlike yaşıyoruz. bunu avrupa’da affetmezler. biz bu tarz yüzünden 4 yedik 6 yedik döndük çokça.

    bu ikili bizi ligde her daim şampiyon yapar, ki yaptı da. ancak avrupa başka. orası farklı bir seviye. fenerin beşiktaşın oyununun dahi bize sunamadığı kalite mevcut avrupa maçlarında. oraya bizim hem taktik hem de disiplin anlamında intibaklı olmamız gerekiyor. bu intibak bizi 13. olduğumuz sezonda doğru geçiş oyunu ile avrupa liginde gruptan çıkarttı. barcelona’ya kıl payı elendik. diyeceğim o ki tandem ve savunma kurgusunun bu sene seviye atlaması gerekiyor. transfer yoluyla değil ancak oyun felsefesi olarak.

    ayrıca her sezon kadroyu yenileyemeyiz. bu iş bir süreç içinde gerçekleşir. takımı her sezon yeni tandemle oynayacaksa işimiz var. gittiğimiz yere kadar gidip önümüzdeki sezon bakarız kadro yapılanmasına. bu sezon ilk hedef gruplara kalmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın