• 504
    birçok eksikle oynadığımız maç. fakat madem biz bu kadar para harcadık madem hem lig hem şampiyonlar liginde başarı bekliyoruz neden 3 oyuncu sahada değilken mertens’in puskas golüne muhtaç oluyoruz? ilk maçta berbat ötesi oynamıştık. zemin dedik, kamp dedik, rehavet dedik sineye çektik. fakat saha senin sahan, rehavet konusuna girmiyorum bile çünkü galatasaray şu yükün altına girdiyse şampiyonlar ligine katılmak zorundayız.

    şu yoktu bu yoktu diyoruz ama bu takım torreira yokken sahipsiz top kazanamayacak, sürekli pozisyon mu verecek? icardi yokken gol atamayacak mı? bu adamlardan biri sakatlansa ne olacak? olmayacak bir şey mi? baros sakatlanmadı mı zamanında? kadro bir bahane olamaz şampiyonlar ligi diyorsak. bir sonraki ön elemede bundan 5 kat daha iyi takımla oynayacağız. play off’da 10 katı daha iyi takımla oynayacağız. gruplarda 50 katı daha iyi takımlarla oynayacağız. bu adamlara karşı iki maçta nasıl rezil oynayabiliriz?

    şu takımın acilen kendine gelmesi lazım. sorunları baştan çözmek önemli olan. iş işten geçtikten sonra bağırmak çağırmak bir işe yaramaz. yangıncı desin isteyenler fakat net sorun var takımda. torreira yokken bu takım bitik. geçen sene de böyleydi. oliveira koşu verilerini istediğiniz kadar paylaşın berbat savunma yapıyor, alanını çok boşaltıyor ve jeneriklik attığı paslar kadar kaptırdığı da çok top var. bu adam 1-1.5 milyon euro alsa sesimi bile yükseltmem. fakat bu adam bir star parası kazanıyor. angelino tamam harika ofansif bek ama önüne zaha koyarsak bizi parçik pinçik ederler.

    neler olacak bilmiyorum fakat bence çekidüzen vermeli herkes kendine. bu maç yüzümüz güleceği maç değil yüzümüze tokat gibi vurması gereken bir maç. hiç memnun değilim. berbat bir tur oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın