resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 766
    genel olarak yaşlı futbolcu transferine sıcak bakmamakla beraber böyle world-class ve kendisine bakan, fm tabiriyle model professional olan futbolcular takımımıza kesinlikle hem saha içi hem saha dışı fayda sağlar.

    kendisinin bize vereceği katkının bir fragmanını izlemek isterseniz dönüp bizde 2 yıl oynayan tomas ujfalusi örneğine bakabilirsiniz. ufa sayesinde semih kaya gibi vasat/vasat altı bir stopere bile 6-7 milyon teklifler geliyordu. adam ujfalusi'nin de birkaç gömlek üstü, tarihin en iyi stoperlerinden birisi. gelip bizim nelsson, apo ve emin'e mentörlük etmesi bile bu oyuncuların gelişimi için muazzam önem taşır. kaldı ki oyuncudan saha içinde de 2 sene, özellikle de süper lig seviyesinde, muazzam katkı alırız.

    ufa'da yaptığımız gibi senelik 2.5-3m garanti ücret + maç başı 15-20k* euro ile ama ujfalusi'den farklı olarak direkt 2 yerine 1+1 yıllık bir sözleşme imzalasak tadından yenmez. sanırım bu rakamlara ikna olabilmesi için transfer sezonunun sonlarını beklemek ve şampiyonlar ligi gruplarına kalmayı garantilemek lazım tabii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın