resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 347
    resmi hesabımız üzerinden kendisinin transferi iron man özdeşleşmesi yapılarak duyurulurken, havalimanına inmeyi tercih ettiği takım elbise ve akabinde gayet doğal olarak peydah olan ramiz dayı benzetmeleri ile yine coğrafya ve genetiğin ne menem bir kader olduğunu akıllara getirmiş oyuncudur. ya kardeşim tamam batı özentisi falan değiliz, ben bilhassa islamiyet öncesi türk kültürüne baya kafa patlatmış adamım da yani hazır kulüp seni iron man yapmış yürüsene işte ordan. ne ramiz dayıya evriltiyorsun konuyu ya başka takım mı yoktu evinde. icardi'nin aşkın olayım'ına veya zaha'nın ali cabbar'ına çıtımızı çıkardık mı mesela, ama yok illa kanırtmaya devam edilecek bir şekilde. vay arkadaş bitemedi gitti şu bizim milletin "arab"esk sevdası. fena mı olurdu iron man teması devam etse de şu şarkıya kadar falan gelinse mesela ama nerde o vizyon: https://gss.gs/pAi

    dipnot: ezel de gelmiş geçmiş en overrated türk dizisidir ayrıca ve taraftarın en sevmediğim bestelerinden biri de şunun müziğine yapılmış olan adanmış hayatların umudu'dur zaten. ha bir de şey bestesi var hiç sevmediğim, "sustuysak bir yere kadar". neresiyse orası susa susa varamadılar çünkü yıllardır. ama tribün grubu ultraslan olanın burnu da bu kadar koku alır işte. neyse ki galatasaray lisesi köklerimiz çoğu şeyi iyi dengeliyor da büyük oranda günü kurtarıyoruz.

    edit: oha en ofsaytlara girmiş. olsun, canınız sağolsun. zaten gene başlamış malum geyik: "o zaman git konuş onlara, ramiz karaeski emaneti olan bu şehri istanbul'u geri alacakmış de, de onlara tamam mı?" cümleleri akmaya başlamış sağdan soldan. ya kardeşim şu replik ve daha bir sürüsü transfer sezonunun başından beri icardi için yazıldı çizildi zaten. zaha geldi defalarca ona da uyarlandı. şimdi de takımları çekip gelen kerem için yapılıyor. sırada da ben varım galiba. hem bu sene kenara 3-5 bir şey arttırıp birkaç maç için izmir'den istanbul'a gelmeyi de planlıyordum. o zaman gidin konuşun onlara, the man without a face emaneti olan bu şehri istanbul'u geri alacakmışsaşasışadjaşda ve daha bir sürü beylik arabesk laf. baydı. geçiniz.

    edit 2: haftanın en ofsaytlarından selamlıyorum, kendisi fenerbahçelidir. tipinden, kılık kıyafetinden, konuşma tarzından, hal ve hareketlerinden anlaşıldığı kadarıyla da sağlam kekodur. bize değil suyun karşı yakasına yakışan bir profildir. kendi kendine dayı lakabı koydurtmuş daha da kötüsü bunun için çaba sarf etmiştir hahah. yarın bir gün lazım olur bu entry, dursun şimdilik burda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın