resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 256
    manu forumlarına bakındım bir süre, transfer dönemlerinde terapi gibi bir şey oldu bu durum benim için. entry kronolojik değil, kopuk bilgiler içeriyor.

    genel kanı enerjisi ile presini, coşkusunu iyi yönleri olarak vurguluyor. teknik özellikleri konusunda yetersiz buluyorlar. asla ilk11 olarak görmüyorlar ve taraftar iyi paralara satışına itiraz etmeyecek gibi bir hava var.

    anladığım kadarıyla taraftarın bir kısmında ciddi takıntılı hale gelmiş. çok çabalayan, dinamizmle eforlu oynayan ama zaman zaman saç baş yolduran bir adam sanırım.

    çok faydalı olduğundan ama kötü gününde olduğunda berbat performans gösterdiği için hakkı yendiği söyleniyor. bir hafta 8/10, bir sonraki hafta da 4/10 performans yapıyormuş.

    sahada danayıklılık, enerji gerekiyorsa doğru adres diyorlar, iyi ama manu seviyesinde beklenti fazla olduğu için satılması gerektiğini düşünenler var.

    --- alıntı ---

    ''hiçbir zaman efordan yoksun değildi, ancak toptaki kalitesi, pozisyonu, farkındalığı, oyunu okuması ve genel orta sahanın her yönü açısından. adam hiçbir yerde yeterince iyi değil, hiç olmadı.''

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...227156836700160?s=20
    sarri istemediğini bildirmiş. lazio transferden çekildi.

    manu taraftarının canının istediği rakam 15-20 mil. €. biraz da hayal dünyaları, onu 20'ye satıp sofyan amrabat transferi istiyorlar. suudilerden teklif gelmesini düşlüyorlar.

    bizim 6 mil. € teklifimize çok alınmışlar. aptal hissediyorlarmış kendilerini*

    premier league orta sıra takımları için harika bir futbolcu olduğunu düşünenler var. gerçekçi bonservis beklentisinin 10-12 mil. € olacağını düşünüyorlar.

    parades ile bambaşka bir profil. 8 numara için alternatiflerden birisi ve bence ilk sıralarda değil bu yüzden erden başkan tok alıcı olarak 6 mil. € teklif gönderip kenara çekilmiş şu aşamada. süreci bekleyip göreceğiz ama erden timur çok akıllı işler yapıyor. satranç oynar gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın