resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 735
    kendisinin savunma özelliklerine kusur bulmak zor olabilir ancak olası nelsson gidişi sonrası transferine şüphe ile yaklaşıyorum.

    birincisi; ilk 11deki genç - deneyimli harmanı şu an fena değil ancak nelsson sonrası ramos'un geldiği senaryoda, ilk 11'de 25 yaş ve altında sadece 3 oyuncumuz kalacak(kerem, zaniolo, boey). 30 yaş ve üzerinde ise en az 4 - 5 oyuncu olacak (muslera, ramos, oliveira, mertens, icardi, zaha)
    dolayısıyla kısa vadede iyi fiyata satabileceğimiz ilk 11 oyuncusu sadece boey ve zaniolo kalacak.

    ikincisi; topa sahip domine bir oyun oynadığımız için savunma tandemi genelde kaleden çok uzakta oluyor ve kontralarda hızlı dönüş, rakip forveti metrelerce kovalama vs. gibi konumlarla sık karşılaşıyoruz. abdülkerim zaten ağır olduğu için yanına ondan daha ağır kalacak bir isimdense, nispeten hızlı bir stoper tercihimdir. (davinson sanchez)

    üçüncüsü; ramos eminim en az 5 - 6 m euro maaş artı imza parasına gelir ki mevcut maaş skalası zaten yüksek, finansal açıdan da bizi zorlayacaktır.

    dördüncüsü; bu adam lider vs. ama maalesef çok çirkef ve karakter olarak bize uygun olmadığını düşünüyorum. bu arkadaşın çirkefliğini ben emre belözoğlu'na benzetiyorum. mesela 2018 şampiyonlar ligi finalinde salah'a kasti bir faul yaparak sakatladı ve gram nedamet göstermedi, hatta bundan ziyadesiyle mutlu olduğunu tahmin etmek güç değil. sahada hırslı olmak, asabi olmak, ateşleyici olmak ayrı bir şey, çirkeflik başka bir şey.

    sonuç olarak totale vurduğumuzda bize kattığı artıdan daha çok eksi yazar diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın