resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 728
    avrupa kulüplerinin taraftarlarının birçoğunun takımında isteyeceği futbolcu.

    bir oyuncuyu taraftarın istemesi demek, o oyuncunun her zaman doğru oyuncu olduğu anlamına gelmez. dediğim gibi pek çok kulüp taraftarının isteyeceği avrupalı bir oyuncu, temmuz ayının sonuna kadar kulüpsüz durumdaysa bunun sebebi avrupa kulüplerinin kendisine ilgi göstermemesi. geçen sene stoper rotasyonunda birçok sıkıntı yaşayan, altyapısından yetiştiği sevilla dahi kendisine ilgi göstermemişken bizim kendisi için bu kadar istekli olmamamız gerekir.

    bunların da dışında geçen sene muhteşem uyum yakalamış stoper ikilimizi bozmak ne derece doğru olur tartışılır. nelsson’un takımda kaldığı senaryoda kendisini kesip ramos’u oynatarak nelsson’u istediğimiz fiyatlara satabilecek miyiz? 1.4 milyon euro’ya oynayan nelsson’un takımda kalmadığı senaryoda yerini 37 yaşında, bize ücreti ve imza parasıyla yıllık 5 milyon eurolara mal olacak bir oyuncuyla doldurmak ne kadar doğru olur? açıkçası ben bu soruları kendime sorduğumda neresinden tutsam elimde kalıyor ve maalesef bir mantık çerçevesine oturtamıyorum.

    emin olduğum tek bir şey var o da, nelsson kalır ve ramos transfer edilmezse bundan 2 ay sonrasında hiçbirimiz neden ramos’u almadık diye kendimize sormayacağız, aklımıza dahi gelmeyecek.

    edit: yıllık 1.5m euro ücret ve imza parasız 1 ya da 1+1 gibi bir kontrat bunun yanında yedek kalmayı sorun etmeyecek ise kesinlikle transfer edilmesini isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın