resim
Uğurcan Çakır
Takım:Trabzonspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 825
    kalite olarak trabzonspor'da a takımda oynamaya başladığından beridir ligin en iyi yerli kalecisi. bu topraklarda kalite olarak muslera'ya en yakın kaleci.
    3 yerli kuralını efektif bir şekilde uygulamak istiyorsak ve bunu kaleyi yerlileştirerek yapacaksak en doğru isim uğurcan çakır'dır. bu sezon transferine bu kadar yükselmemizin sebebi de trabzonspor'un takım olarak kötü bir sezon geçirmesidir. böyle dönemler fırsat dönemleridir.
    yerli kontenjanını kaliteli yerli oyuncularla doldurmalıyız. günay güvenç gibi hiçbir zaman üst kalite olamamış bir kaleciyle dolduramayız. bu emre kılınç'tan bazen bernardo bazen ghezzal performansı beklemek gibi olur. kaldı ki bizim takımın orta sahasının ve defans hattının kötü olduğu yıllarda muslera prime döneminde olmasına rağmen kamyonla goller yiyordu. futbol takım oyunudur. biz aykut-orkun ikilisiyle de şampiyon olmuştuk.
    ben yönetimin uğurcan'ı transfer edip günay ile yedeklemek istediğini düşünüyorum. muslera da arada sırada oynatılabilir ama son senesine girmiş bir kaleciyi yabancı sınırı zıkkımı varken banko ilk 11'de düşünmek gerçekçi değil. bu kaleci muslera gibi bir efsane olsa bile.
    duygusal olmanın manası yok, uğurcan galatasaray'a kazandırılmalıdır. kaleyi yerli yapacaksak 1 numarayı almalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın