• 111
    1) defansı geçen sezon kadroda bulunan, takıma alışık fakat formda oyunculardan kuracaksın. hata telaffisi olan bir maç değil.
    2) orta sahan yaratıcı ama dengeli olacak. karşımızda kapanacak ve kontra arayacak bir rakip var. bu yüzden morutan kadroda olmalı.
    3) forvet hattın fiziksel mücadele gücü olan isimlerden oluşacak.

    https://cdn.sporx.com/...4814aa9242655239.jpg

    nellson biraz kendini bulsun. hazırlık maçlarında kaan ayhan formayı hak ettiğini gösterdi. eğer okan buruk nellson'u oynatmayı tercih ederse maça oliveira yerine kaan'ı ön liberoya yerleştirip berkan'ı da deli dumrul gibi box to box mevkiinde salması isabet olur. zira oliveira da sakatlıktan çıktı, zaten yapısal itibarıyla var olan tempo sorunu izlediğim maçlarda maksimum seviyede seyrediyor.
    angelino henüz adapte değil. kanadından çok geçiş yedik. zaten sezonun en büyük paradoksu angelino'nun arkasını kapamak olacak. şimdilik sert, atletik ve defansif devamlılığı olan kazımcan oynamalı. bu maç sonuç alma maçı. takımı geliştirme maçı değil.
    forvette bakambu'nun tam hazır gelmediği söyleniyor. maçın 2. yarısı forma bulur. yine barış alper de forma bekleyecek etkili isimlerimizden. hatta form durumu gayet iyiyken belki kerem yerine de tercih edilebilir zira kerem de henüz 90 dakikayı çıkaracak bir görüntü vermiyor.

    ben olsam midtsjö'yü ilk 16'ya bile almam. bu adam burada olmadı. oyunu da hep geriye gidiyor. çok top kaptırıyor. ne set hücumunda, ne de savunmada bir katkısı var.

    velhasıl önceliğimiz iyi savunma ve dengeli hücum olmalı. bunu yaptığımız vakit zaten rakibin sahasından çıkmak için becerisi eksik. dolayısıyla boey falan öyle geçen maç gibi gaza gelip arkasını boş bırakmamalı. artık önünde rashica oynamıyor.

    bunlara öyle yada böyle mutlaka gol atarız. mertens, angelino gibi silahlarımız da var.
    sezonun hakikaten en önemli maçlarından bir tanesi. erken dönemde form durumunun maksimumunda, 25 maç oynamış kuzey ülkesi takımını elersek bana göre sonraki turu çok daha rahat geçeriz. en hazır olmadığımız zaman dilimindeyiz.

    tabi ki sami yen'in çimleri ve köy stadında oynayan rakibin 50.000 kişi karşısında elinin ayağının tutulmasıyla işi ciddi tuttuğumuz taktirde turu zorlanmadan geçeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın