resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 701
    transfermarkt istatistikleri ile övülen eski futbolcu. madem psg ile 40 maça çıkıyor bırakmasın o zaman psg, salak mı ki ramos gibi bir stoperi bırakıyor adam? son üç sezonda fransa ligi'nde ortalama 15 maçla oynamış, geçen sene gelen galtier bir heves oynattı işte, sonucu gördük, lens deplasmanda 10 kişi kalmasa psg karşısında şampiyon bile olamayacaktı psg. geçen sene 40 gol yedi ligde psg, sonra aç bak bakalım ramos oynamazken kaçmış yediği gol ortalaması psg'nin? eski ramos olsa bırakır mı psg bu adamı?

    bu adam dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperlerinden biri, ama falcao da dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biriydi. sakatlandıktan sonra ikisi de sıradan oyunculara dönüştüler. falcao'yu tecrübe edip gördün, bence bir de ramus'u tecrübe etmeyelim. kaldı ki geçen sene mata'yı da gördün, mertens'i bile tartışırım hatta.

    edit: clockygs mesaj atmış. bu sezon 40 gol yiyen psg'yi ramoslu ve ramossuz olarak analiz etmiş. ramos ile çok daha iyiymiş psg'nin istatistiği.

    "31 maç ilk 11 çıkmış, 33 gol yemişler. kalan 7 maçta da 7 gol yemiş psg. ramos varken ortalama 1.06 gol yemişler, yokken ortalama 1 gol yemişler. ramos'un oynadığı 31 maçta 3 mağlubiyet 3 beraberlik almışlar, oynamadığı 7 maçta 4 mağlubiyet 1 beraberlik. ramos ile galibiyet yüzdesi %83, ramossuz galibiyet yüzdesi %28"

    emeğe saygı olarak koydum mesajındaki verileri buraya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın