• 6901
    küçümsenme sebebini anlamıyorum.

    hücum hatlarında tadic gibi bir kilit çözücü var. fenerbahçe'ye çok fazla maç kazandıracak.
    sert bir stoper tandemleri oldu.
    orta saha meselesini de çözerlerse geçtiğimiz sezondan çok daha güçlü bir kadroları olacak.
    üstelik hakemler ve federasyon da lehlerine çalışıyor.

    biz de super lig standartına göre çok çok iyiyiz. belki de tarihin en büyük makasını açmış durumdayız ligde. ama kadro kalitesi başka şey, iyi takım olmak başka şey. ne kadar iyi bir takım olacağımız sonucu belirleyecek. geçen sezon iki takım arasında hem kalite hem de takım olma olgusu bakımından o kadar büyük güç farkı vardı ki hakemleri yene yene şampiyon olduk. ancak bu sezon görünüşe göre fenerbahçe kadrosu maç kazanmak için her maç hakem yardımına ihtiyaç duymayacak. mesela ligin düşme hattındaki takımlara geçen sezon verdikleri puanları vermelerini fazlaca beklemiyorum. biz ise neredeyse tüm pozisyonlardaki hakem yorumlarının aleyhimize olmasından kurtulamayacağız.

    dolayısıyla ligin başında, ortasında, sonunda her bir puan çok çok önemli. çünkü fenerbahçe 22/23 sezonunda hakem desteğine rağmen kazanamadığı maçlarla kaybetti.

    kendimizi dev aynasında görmeyi bırakalım 23/24 sezonunun ilk resmi maçını bizim semt stadı gibi stadı olan zalgris'e karşı oynadık ve rezalet bir performans sergiledik. tek bir maç, tek bir kendini beğenmişlik çok şey kaybettirir. futbolcularımız profesyonel. ona şüphem yok. ama taraftar etkileşimi bence takıma olumsuz yansıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın