resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 699
    2023-2024 sezonunda ismi galatasaray ile anilan futbolcu.

    çok farklı bir açıdan bakacağım.

    yaşı 37. simdi sadece bu kritere baktigin zaman gelmesin dersin.

    maasi cok. sadece bu kritere baktigin zaman da gelmesin diyebilirsin.

    yaşı ve maaşı yüksek dersen, o zaman külliyen gelmesin istersin.

    hah, simdi, gecen sene juan mata geldi degil mi? katkısına baktığın zaman cok akilda kalan birşey vermedi denilebilir. ama detayli incelediğinde etkisi oldugunu gorursun. cok cok ince ve derin analize girmeyecegim.

    adamın sadece genç futbolcular ve takimdaki diger futbolcular ile antrenman yapmasi bile takima katkidir. dusunsene ciddi anlamda yetenekli ve kariyer anlaminda basarili bir insanla ayni ortamda bulunuyorsun. beraber ayni isi yapiyorsun. ondan birseyler kapmak istemez misin?

    ki mata da gayet aktarici bir insanmis ki bizim cocuklar guzel seyler kapmislar.

    sen takimindaki futbolcularin mata'dan kaptıklarını ogretebilmek icin belki 100 milyon euro harcarsin ama yine de ogretemezsin.

    sergio ramos! eger ki o da aktarici roldeyse, takim uyumuna yeterince katilim saglayacaksa ne yasi ne de maasi cok da onemli degil.

    zira defans oyuncularin ve forvetlerin surekli bu adamla antrenman yapacak. yine dedigim gibi 100 milyon euro harcasan belki, ogretemeyecegin seyleri farkinda olmadan ogrenecekler. ondan birseyler kapacaklar.

    bence bizim bireysel ve toplumsal olarak ekonomimiz bu yuzden kötü. direkt somut ve basit verilere bakiyoruz. swot analizi falan hak getire. cogu zaman ben de yapiyorum bunu.

    edit: @alpaje 'ye katkisindan dolayı teşekkür ederim.
    ek olarak; kendi sozleri ve kendi eklemelerimle birlikte;
    "bir de üzerine saha dışı vereceği katkı var. üstüne üstelik böyle bir dünya yıldızı almak demek itibarının artması demek. messi nasıl inter miami'ye gidince deli gibi takipçi sayısı arttı miami'nin, buna benzer bir şey bu adamı almak."

    sonucta isin pr ve pazarlama kismi var. reklam kısmı var. ramos'un kendi sponsorlari var. bunlarin da kuluple etkilesimde bulunmasi yine kulube katki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın