resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 695
    muhasebeci taraftar bir pistten insin artık. cidden sıktı şu takım sürdürülebilirliğini konuşmak. bunu söyleyenler 2-3 sene önce fatih hoca'nın emekliler kadrosunu bu denli maaş konusunda eleştiriyor muydu? birde o kadrolar başarı da elde edememişlerdi, üstüne üstelik kadronun kemiğinde çok fazla kiralık adam vardı. geçiniz o yüzden. yıllardır sözde her takım battı batıyor, gitti gidiyor ama gelin gelelim bunların hiçbiri yaşanmadı, tamamen kolpa haberden öteye gidemedi.
    geçen sezon 37 yaşına rağmen 42 maça çıkmış ve hemen hemen hepsinde 90 dakika görev almış. ya bu adamın galatasaray forması giymesi bile muazzam ötesi pr, inanılmaz psikolojik üstünlük veriyorken yetmeyecek birde deli gibi saha içi ve saha dışı katkı verecek. ve en ama en önemlisi kendisi winner bir insan. 29 tane kupası olan bir adamdan bahsediyoruz. 35 yaşında mata bile 16 maçta 331 dakika süre alıp 4 gol katkısı yapmış bu ligte. kendisini geçen sezon izleyenler bilirler, herhangi bir düşüş yok gözle görülebilir. yaşadığı sakatlıkların çoğunu da 2-3 yıl önce yaşamış, geçen sezon hiç sakatlık yaşamamış.
    şu an 37 yaşında 1 yıllığına ronaldo veya messi gelecek, maaşlarının yarısını sponsorlar ödeyecek dese kim bu teklifi kabul etmez bilmiyorum, kendisi bu 2 isimden daha dinç konumda olmasına rağmen söylenen sözler üzücü.
    birde yukarıda maaşı takım dengesini bozar diyenler olmuş. yani takıma sergio ramos gelse kulüp oyuncularının düşüneceği son şey maaş olurdu herhalde.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın