resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.73
Uyruk:Avusturya
  • 1320
    1986 yapımı ah belinda filminde müjde ar, ünlü ve sosyetik bir oyuncuyu canlandırır. bu oyuncunun sıradaki rolü, bir reklam için oynayacağı sıradan ev hanımı rolüdür. sıradan bir eşe ve iki çocuğa sahip olduğu bu rolü hiç benimseyemez yıldız oyuncu. istemeye istemeye sete gider. kostümünü isteksiz giyer. hadi çekelim bitsin diye düşünür.

    derken büyülü bir şey olur ve oyuncu kendisini bir anda o ev hanımı karakter olarak bulur. reklamdaki dünya gerçek dünyası olmuştur. kimse onu tanımaz, sadece rol icabı kocası ve çocukları olan kişiler tanır. yıldız oyuncu için bu bir kabus gibidir ve film boyunca bu kabustan kurtulmaya çalışır. dil döker, eski tanıdıklarına gider ama kimseyi yıldız olduğuna ikna edemez. o kabullenmese de herkes onu sıradan bir ev hanımı olarak görür. ne zaman ki artık çabalamayı bırakır, rolünü kabullenir. o zaman kabus da biter, müjde ar tekrar başarılı oyuncu kimliğine kavuşur. hiç olmadığı kadar başarıyla reklam filmini tamamlar.

    yusuf demir'in de kendisi için yapabileceği en iyi şey, artık yıldız olmadığına ikna olup yeni rolünü kabullenmek. yeni rolünü, yeni seviyesini kabul ederse onun üzerinden kendini tekrar yıldız haline getirebilir. aksi halde ne kadar çabalasa nafile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın