• 27
    eski dönemde de belli ölçüde pahalı olan fiyatlara sahiptir. geçmişten elinizde bilet kaldıysa, bilet bedeli düşük diye şaşırtmasın. eskiden bilet bedeli özellikle düşük gösterilir bilet ile beraber elinize derneğe bağış makbuzu tutuşturulurdu. (bağış kdv'den muaf. şirketler toplu alım yaptıklarında bağış diye vergiden düşebiliyordu vs. vs.)

    mesela elimde 2000-2001 yılına ait galatasaray psg maçı bileti var. bilet üzerinde ücret olarak 500bin yazıyordu https://gss.gs/9XK.jpg ama 4,5 milyon da bağış yaparak 5 milyona satın alabiliyordunuz.
    aynı sene içerisinde malum kriz sonrası real madrid maçı bileti 15 milyon olmuştu. bilet alabilmek için de haftalarca okul kantininden hiç alışveriş yapmamış para biriktirmiştim. kapalı tribün falan zaten ne haddimize. öğrenci için hayaldi. benim param ali sami yen kapalısında sadece bucasporla oynadığımız kupa maçını* izlemeye yetti.

    yani asgari ücretle 60 değil en fazla 6-7 bilet alınıyordur. o da şimdiki bilet fiyatlarıyla paralel.
    (bkz: #3668966) de belirttiğim gibi biletler pahalı diye uefa şampiyonu olmuş takımın ertesi sezon ligdeki ilk iç saha maçında tribünler boş kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın