• 1469
    en son bir türk takımı ön elemelerden şampiyonlar ligi gruplarına kalabildiğinde 2008-2009 sezonuydu ve fenerbahçe, mtk budapeşte ve partizan'ı eleyerek gruplara kalabilmişti (ki partizan'a karşı oldukça zorlandıklarını hatırlıyorum).

    aradan geçen 15 sene boyunca tek bir türk takımı bile geçememişken, ve önümüzde 1 adet (bence şansların bence %51'e 49 olduğu) zalgiris maçı ve geçsek bile 4 adet ön eleme maçı oynayacakken ayaklar yere çok basmıyormuş gibi düşünüyorum.

    yapılan onca iyi transfere rağmen halen şunun yerine bu kadroda olsa, şu çilek bu böcek peşinde koşsak, zaha'nın gol şarkısı ne olsa diye işin dozunu kaçıranlar oluyor. cl gruplarına kalamazsak bizi oldukça karanlık bir sezon bekliyor zira oyuncu satma işinde bu sezon olumlu işler yapamadık, ligin yayın gelirleri, standart üstü 1 futbolcumuzun maaşını karşılamıyor ve türk lirası geliriyle euro gideriyle yaşıyoruz. sponsorluk adına yapılan işler oldukça önemli ancak yine şampiyonlar ligine kalamazsak bunların da bir anlamı kalmıyor, socar anlaşması şampiyonlar ligi için yapıldı sadece sanırım.

    yukarıda bahsettiğim hafif karamsar tablonun sebebi biraz da ilk maçta hazır olmadığımızı görmüş olmak. torerira, icardi ve rashica'dan yoksun nelson'un zaniolo'nun kötü bir gününde takımın aciz duruma düştüğünü gördük, rakip forvetler biraz becerikli olsa bu tablo çok daha karamsar olabilirdi. burada taraftara düşen artık o yıldız bu yıldız değil tamamen bu maçlara (5 adet) konsantre olmak. yönetim gereğini yaptı artık top teknik ekip, futbolcu ve taraftarda. yıldızlar geçidi bitti artık ayaklar yere daha sağlam basılmalı ve kalan 5 maç kazasız belasız atlatılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın