• 7
    icardi’yi saymazsak şu ana kadar benim içime sinmeyen transfer dönemi. geçen seneki kadroya kıyasla büyük bir gelişim göremiyorum.
    takımın ana omurgası 6, 8 ve 10 numara bölgelerine henüz beklediğim takviyeler gelmedi. ancak, muhtemelen bizim için asıl transferlerin ingiltere ve italya transfer tahtası kapandıktan sonra geleceğini düşünüyorum.

    1-) stoperleri çok uzun bir takım olmamıza rağmen hava toplarında etkisiz ve savunması sıkıntılı bir sol bek aldık. bir problemi çözelim derken başka bir problem satın aldık. lig için çok iyi transfer ama avrupada sıkıntı yaşarız.

    2-) torreira’nın yaptığı işi üstlenecek bir babayiğit henüz ortada yok. 2-3 ay sakatlansa yarıştan koparız.

    3-) mertens 10 numarayı doldurdu geçen sene ama artık düşüşte, yerine birini bekliyoruz.

    4-) oliviera yerine bir de bir babayiğit lazım. o düşünce takım da düşüyor.

    5-) sol açıkta kerem varken onun yerine çok daha iyi bir futbolcu olan zaha alındı. zaha elbette kerem’den iki gömlek üst düzey biri ancak kerem hem türk statüsünü karşılıyordu hemde bölgesinde etkili bir performans ortaya koyuyordu. sağ tarafta zaniolo’yu kulübede bekletemeyeceğimize göre bir yerli problemi bizi bekliyor.

    6-) yedek yabancı sağ bekimize 1.8 milyon euro verme lüksümüz yok. dubois de henüz ayrılmadı.

    7-) bakambu transferi günü kurtarır ama 1-2 seneye satmak istiyorum desen bonservis kazanamazsın.

    8-) halil dışında geleceğe yatırım yaptığımız bir transferimiz henüz yok.

    9-) rachica bu takımın çimentosu. zaniolo bugün var yarın yok. 3 gün sonra milan ya da juve yapsa kimse şaşırmaz. rachica mutlaka alınmalı.

    yukarıda da belirttiğim üzere şimdiye kadar geçen seneki kadroya kıyasla büyük bir gelişim göremiyorum ama 1 eylül sonrası yeni transferler bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın