• 214
    heyecanlı arkadaşlar biraz sakinleşseler mi acaba? altı üstü bir oyun hakkında insanlardan talep ettiğimiz şeylerin farkında mıyız? karşı tarafın fertleri ile köpek gibi hırlaş, gerekirse ailenin rızkını sağlayan işinden ayrıl ve onlara had bildir, aç kal açıkta kal ama dik dur eğilme, çünkü bizden olmak bunu gerektirir öyle mi? ben ne kaçırıyorum biri bana anlatsın, vatanı falan mı müdafaa ediyoruz? hemen hücum yeleğimi giyip süvari alayına katılıyorum. atım nerede benim bana atımı getirin!

    yalandan bir ismin(nickname) arkasından aslan kesilmek ne kolay değil mi? başkalarından talep ettiklerimizi kendimiz yerine ne kadar getiriyoruz da insanlardan bazı şeylerden vazgeçmelerini bu kadar rahat isteyebiliyoruz. iş yerinde müdürü 5 yıldızlı formayla işe gelen bir arkadaş istifasını sunabiliyor mu, müdürüne posta koyup memurluktan ayrılan oldu mu mesela. orhan uluca'dan talepte bulunan arkadaşlar bu konuda hangi fedakarlıklarda bulunduklarını yazsalar da biz de gurur duysak helalinden.

    ben kendisinden razıyım. nerede çalıştığı, kimin sofrasında oturduğu, kiminle gülüp ağladığı kendisini ilgilendirir. isterse fb tv'de yorum yapsın zevkle izlemeye devam edeceğim, işini hakkıyla yaptığı sürece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın