• 212
    yağız sabuncuoğlu'nun; ali koç tarafından sergilenen 5 yıldız geri vitesi isimli tiyatrodan sonra yaptığı açıklamalara bakınca neden spor digital'de devam etmesinin skandal olduğu tekrar ortaya çıkan yorumcu.

    beyan esasmış.
    uefa, tff, meclis tutanakları, tahkim esas değil.
    beyan esas.
    peki hangi beyan?
    sağlıksız tavırlar sergileyen ali koç'un beyanı. galatasaray kulübü başkanının beyanları esas değil, resmi kurum beyanları esas değil, adaletsizlikten çıkar sağlamaya çalışan adamın beyanı esas.

    futbol bilgisi beni ilgilendirmiyor şu aşamada. bu ahlaksızlığa öyle yada böyle katkı sağlayan biri olması beni kendisinden soğutuyor. çıkıp korkusuzca sadece futbol konuşsun... hiç farketmez. spor digital'e hizmet ettiği sürece ahlaksızlığa hizmet edecektir. zira kuruluş amacı fenerbahçe'nin haksızlığı kendine hak gören zihniyetine hizmet etmek olan bir kanal spor digital. yenilir durumda lezzetli bir elma çöpe atıldığı andan itibaren çöp olur. sadece sineklere ve böceklere yarar. kendisi şu an çöpe atılmış bir elmadır. bir süre daha orada kalırsa çürüdüğünü, kurtlandığını da hep birlikte göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın