resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 634
    galatasaray'ın 90-00 jenerasyonuna borcudur. öncesi hagi'yi izledi, sonrası icardi'yi izliyor. benim çocukluk kahramanım arda turan'dı onu da elinizde tutamadınız zaten. gelsin de çocukluğumuzun en efsane isimlerinden birinin forması olsun evimizde.

    hukuk diliyle konuşalım, kendisi gayrimisli bir parça eşyadır. misli bir cins eşya değildir. yani kendisi "bir defans oyuncusu lazım"daki "defans oyuncusu" değildir, öyle ölçülemez. alelade birinin yerine konulacak bir oyuncu değildir. kendisinin yerine ikamesinin olamayacağı bir isme sahiptir. sergio ramos. isminin kendisi tanımdır. pr olarak mata değil, drogba'dır. her koşulda vizyonlu bir transfer olur. en iyisini herkes tartışabilir ama tartışılmayacak biçimde gelmiş geçmiş en başarılı defans oyuncusu olan adamdan bahsediyoruz.

    umut sarıkaya'nın bir karikatürü vardır. televizyon izleyen bir kepçük mankene bakarak "yıpranmışıyla da çıkarım" diyor. biz de daha az bilineniyle de oynarız yani. zaten öyle yapıyoruz genelde. etimiz budumuz belli. gelmese de olur daha az masraf yapmış oluruz. ama olabiliyorsa da bir seferlik böyle bir şey olsun ya. bir defa da yıpranmamışıyla çıkalım. eğer varsa böyle bir şansımız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın