• 72
    kesinlikle çok ama çok ciddiye alınması gereken bir maç. başka bir tabirle sezonun en önemli maçı. kritik maç öncesi yapılacak imza töreni rehavet yaratmaz umarım.

    biz her rakibimize saygı duyup, her rakibimizi ciddiye almak durumundayız. fatih hoca’nın antalyaspor ile yapılacak kupa final maçı öncesi yaptığı konuşma gibi kendimize gelmeye ihtiyacımız var.

    camiada sanki cl’ye kalmışız gibi bir hava var. transferler, kağıt üstündeki yıldız isimler size turnuva kazandırmıyor. sahaya çıkıp aç bir aslan gibi avımızı parçalamak zorundayız.

    ilk maçta rakibin düşük kalitesinden dolayı kaçırdığı pozisyonları çabuk unutuyoruz galiba. geriye adam kaçırdığımız birçok pozisyon yaşadık. telafisi olmayan bir maça çıkıyoruz. ligdeki kazalara benzemez.

    allah korusun, yaşanacak bir kaza ile birçok ismin takımda kalma motivasyonu yok olur. bizim kadroyu koruyabilmemiz, cl gediklisi olmamıza bağlı.

    bilinçli, körü körüne rakip yarı sahaya yığılmayan, kontrollü bir şekilde rakibi forse eden, rakibini ciddiye alan, paylaşımcı, yakaladığı fırsatları en verimli şekilde kullanabilen bir galatasaray izlemeyi umut ediyorum.

    grande’nin de dediği gibi: “kendinize gelin burdan sahaya kadar.”
App Store'dan indirin Google Play'den alın