resim
Günay Güvenç
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:33
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 252
    muslera'nın yedeği için yeterli olduğunu düşündüğüm kaleci. yerli kaleci alıp ligde takımdaki 3. yerli futbolcu olarak kullanılacak isim kendisi mi, kesinlikle değil.

    zaman zaman ligde 3. yerliyi sağlamak için kendisini kullanarak rotasyon yapmak düşünülüyorsa çok yanlış düşünülüyor. kalede rotasyon yapılmaz. iki tane iyi seviyede kalecin vardır, biri bütün lig maçlarında oynar, diğeri avrupa-yerel kupa fark etmeksizin bütün kupa maçlarında oynar, bunu yapan bazı takımlar var. ancak günay o isim değil. profil ve geçmiş olarak muslera sonrası ben oraya yazamıyorum. muslera'nın olduğu yerde sadece yerli diye kendisini 11'e yazmak da saçmalık zaten.

    uğurcan, altay, doğan kalibresinde, muslera sonrası kalemizi uzun yıllar koruyacak potansiyelde bir yerli kaleci alıyorsak bütün lig maçlarında muslera yerine 3. yerli olarak oynamasına ben tamamım, ancak günay alınıyorsa oynayacağı yer türkiye kupası olur, ya da muslera'nın sakatlık ve ceza durumunda oynar. gözün kapalı da oynatırsın bu süreçte, iyi bir kaleci.

    ancak biz 3. yerliyi kaleci düşünüyorsak uzun vadeli düşünüp muslera sonrasında direkt kaleyi devralacak ismi getirmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın