resim
Altay Bayındır
Takım:Manchester United
Mevki:Kaleci
Yaş:26
Boy:1.98
Uyruk:Türkiye
  • 648
    gerçekten 5m € çıkış maddesi varsa ve türk kulüpleri de bunu kullanabiliyorsa kendisini çekmemiz güzel bir hamle olacaktır. iyi seviyeye çıktıktan sonra fenerbahçe futbolcu öğütme makinesinde kalarak kendini değersizleştiren bir isim oldu.

    fenerlilerin abarttığı kadar kötü bir kaleci değil. uzun yıllar işimizi görecek bir isim. türkiye'de şampiyon olabilmek için çok üst düzey kaleciye ihtiyaç yok. adamlar ersin ile şampiyonluk yaşadı. altay da her türlü şampiyon takımın kalecisi olabilecek seviyede bir isim.

    hazır fenerbahçe taraftarıyla bağları kopmuş durumdayken fenerbahçe yönetimiyle de fazla muhatap olmadan serbest kalma bedelini yatırıp imza attırmak lazım.

    muslera seviyesinde değil, muslera sonrası kaleyi buna mı emanet edeceğiz diyenler de çıkacaktır.

    arkadaşlar, burayı dikkatli okuyun. muslera'dan sonra alacağımız hiç bir kaleci muhtemelen muslera seviyesinde olmayacaktır. her gelen kaleci yıllarca muslera ile kıyaslanacak. bu bir gerçek, bunu kabullenin.

    hagi futbolu bırakalı 22 yıl oldu. 22 yıldır 10 numaraya alınan her futbolcu hagi ile kıyaslandı. hiç biri hagi seviyesinde de olamadı. bu böyle olmaya da devam edecek. bazı şeyler bir kere yaşanır. hagi bir şanstı, muslera bir şanstı. hiç bir şey iki kez aynı şekilde gerçekleşmez.

    bu sebeplerden dolayı altay'ın muslera sonrası ideal isimlerden biri olabileceğini düşünüyorum. alınabiliyorsa bir denemek lazım. florya'nın kalbinden futbolcuyu alırız diyen yöneticiler de samandıra'nın kalbinden futbolcu kaptırma şokunu yaşar. bir de altay bize güzel katkılar verirse karşı tarafın çıkardığı yangını görün.

    serbest kalma bedeli türkiye için geçerliyse bu transferin imkanı var, bunu da unutmamak lazım. aksi bir durumda ali koç bir futbolcusunu bize vermek yerine osmanlı sultanlarının şehzadeleri boğdurmaları gibi futbolcuyu boğdurur, yine bize vermez.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın