• 209
    takip ettiğim yorumcular arasında açık ara en başarılı bulduğum isim. 2022-2023 sezonunda saha içini dakika dakika analiz ile en ince detayına kadar yorumladı. futbol ve futbolcu bilgisini de çok iyi şekilde paylaşıyor bana kalırsa. hatta, birçok yorumcuya göre siyaset ve gündelik olaylar vs. hayata dair görüşlerini de çekinmeden açıklayabilen biri.

    mesela, emre özcan en beğendiğim yorumcuydu ve sözlükte de belirtmiş, çok iyi yerleri hak ettiğini düşündüğümü yazmıştım. süper lig dışında görüşlerim hala geçerli ama süper lig içindeki yorumlarda genelde net bir çizgi yerine tüm takım taraftarlarının beğeneceği şekilde bir yol izlemeyi çalıştığını düşünüyorum.

    orhan uluca ise çok net bir çizgi çiziyor, hem de protesto edelim denilen sports digitale kanalında. doğru bulduğuna doğru, yanlış bulduğunu yanlış diyor ve galatasaraylı olduğunu her bakımdan hissediyorsunuz.

    kerem demirbay konusundaki olumsuz düşüncelerini kanaldan önce twitter'da belirtmişti, suat serdar'ın sakatlık sorununu da çözmüş gibi olmasıyla daha uygun olabileceğini söylemişti. 2022-2023 sezonunda çok kez victor nelsson'u rakibi karşılamak için merkeze yaklaşırken çekingen olduğunu söylemiş ve eleştirmişti. sonrasında ise gördük ki, bu sorun teknik heyet tarafından çözüldü ve takım savunması iyileşti.

    kısacası, çizgisini hiç bozmadığı sürece sports digitale'i geçtim fb tv'de bile görev alsa kendisini takip etmeye devam ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın