• 205
    önünde iki yol var.

    biri sporda henüz ciddi markalaşmanın olmadığı sosyal medyada spor digital gibi fenerbahçe tarafından fonlanan oluşumlara hizmet edecek, diğeri zaten sevilen bir isim olarak kendi markasını yaratacak veya galatasaray tandanslı markalarla yola devam edecek.

    ilk yol kendisinden bir uğur karakullukçu yaratır. şu an spor digital içinde kimlik kargaşası yaşıyor. henüz omurgası direniyor. kerem demirbay yorumu sd çizgisindeydi. fakat galatasaray taraftarının tepkisini görünce gollum geri plana düştü smeagol durumu toparlamaya çalışıyor. bu yolda devam ederse sezon ortasına kalmaz gollum smeagol'ü öldürür.

    yol yakınken vazgeçsin.
    yeterli izleyicisi var.
    1-2 sezon mücadele ederse kimse tarafından fonlanmadan iyi para kazanacak duruma gelir.

    not: söylediklerinde samimiyse geri vites yapmayacak. insan inandığı şeyi söylerse geri vites yapmaz. öte yandan kerem demirbay örneği adı üzerinde örnek. önemli olan içinde yer aldığı a spor muadili aşırı dejenere ortamın fenerbahçeli patronlarını kızdırmama motivasyonu ile hareket etmesi motivasyonunu istese de istemese de kendisine yükleyecek olması. taze meyveyi çürüklerin arasına koyarsanız çürükler tazeleşmez ama taze olan hızla çürür. olay bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın