• 1
    #niños.sonríen.con.icardi #çocuklar.icardiyle.gülüyor

    kısaca hikaye (bkz: #3626849) girdime @arkhe isimli öğretmenlik yapan renktaşımın özel mesajı ile başlıyor. işler biraz ısınmaya başladığında (bkz: #3644177) ile devam ediyor. birkaç gün önce de gönderi ellerine ulaşıyor.

    burada aslında kendisiyle ve @hagi ile ve bazı sözlük yazarlarımız ile de paylaştığım bir sinerji ve kampanya fikri doğuyor. başlamak için kap bildirimi beklediğimiz.

    bu fikrin oluru olmasında iş kültür yayınları'nın yaklaşımı da etkili oldu. kendileri bağış amacıyla gidecek kitaplarda https://www.iskultur.com.tr/ "iş bankası mensup indirimi" uyguladı. ben daha teklif etmeden. kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.

    bu deneme amaçlı ilk adımı da gördükten sonra, bireysel veya bir araya gelerek siparişlerle okullara destekte bulunabileceğimiz çok sade bir yöntem düşündüm.

    adım #1
    köy okulları için bölgedeki öğretmen renktaşlarımız ile irtibat. (hatay başta ilgili bölge için öncelikli ilerleyebiliriz)

    https://mega.nz/...rtqR0iPYhxI5LLmadotQ yer alan iş kültür yayınları tarafından ilk ve ortaokullar için tarafımıza gönderilen listenin ilgili eğitimciler ile paylaşımı.

    örnek olarak ben @arkhe'nin okulundan gelen başlangıç listesini buraya ekliyorum. örnek olması için diğer okullara (onun okuluna tedarik edildi)
    https://mega.nz/...YtjhqsGDzatKU-G-ARP8

    not 2'de onun okulu ile ilgili bilgiler aşağıdadır

    adım #2
    burada okulların ismi ve kitap listelerinin paylaşılması. bu şekilde iş kültür yayınları üzerinden hangi okullara ne gittiğini görürüz. ilgi ve isteğe göre gönüllülük esası ile çocukların yüzü güldürülür.

    burada okullar ile iletişimde olan renktaşlar varsa, mesela o entry'de şu okul için görüşen renktaşlar var diyeceğiz ki vakit kaybetmeyelim.

    adım#3
    www.iskultur.com.tr üzerinden hesap açılarak , bilgi@iskultur.com.tr üzerinden ilgililere ulaşmak. bu şekilde bağış sebebiyle bir mensup indirimi tanımlayacaklardır. (kendilerine danışmadan bireysel epostaları vermek istemedim ama gayet ilgililer)

    adım#4
    bireysel olarak veya birkaç yazar toplanarak, bir kullanıcı hesabı üzerinden seçtiğiniz ve önceden onaylanmış okula buradan göndermek.

    bu işi de google documents vs üzerinden okul okul organize edebiliriz.
    bireysel alımlarınızda, seçtiğiniz kitapları almadan ısbn - barkod numaralarını okul yetkilisine iletirsiniz, eğer alınmadıysa henüz size onay verir ve siparişi geçersiniz.
    ilgili seçilen okuldaki eğitmen arkadaşlarımız basit bir şekilde bu ısbn'lerin takibini excel üzerinden takip edebilir.

    bu işin sadece kitap ayağı. arzu edenler kendi meslek bilgileri ve çevrelerine göre aynı modelde farklı destekleri tanımlayabilir. bu şekilde kırtasiye vs diğer gereksinimler içinde hareket edilebilir.

    bu da kampanya fitilini ateşleyen okulumuz:
    nevro mehmetçik ilk/orta okulu silopi/şırnak

    not: 3 haftadır bu başlığı açmak için bekliyorduk. geç oldu güç olmadı ^^

    not 2: https://docs.google.com/...9/edit#gid=655787266 adresinden @arkhe okuluna tedarik edilenleri yeşil ile işaretledi.
    barkod üzerinden takip edilerek iletişim kurulursa, satın almadan önce mükerrer alımların önüne geçeriz.^

    not 3: farklı ihtiyaçları için ilgili öğretmenlerimize ulaşıp o alanda da destek olunabilir. burada steril olması için sadece kitap ayağından bahsettim. sektörel hakimiyetine göre spor malzemeleri ve bilişim ihtiyaçları için uygun imkanlar yaratabilecek olan renktaşlarımız ilgili öğretmenlere ulaşıp ilerleyebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın