resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 226
    hakkındaki bazı yorumları şaşkınlıkla okuduğum futbolcu.

    önceleri sadece savunma yapıyor, paredes gibi top dağıtamaz, ofansif olarak sıkıntılı diye eleştiriliyordu. bu adam 10 numaradan geriye gitti, ofansif olarak etkili bir oyuncu, geçen sene 6 gol 6 asisti var tüm kulvarlarda dedik. o savunulan tezi bırakıp başka saçmalıklara geçtiler.

    şimdi de bu adam 10 numaradan geriye çekildiği için savunma yapamıyor denmeye başlanmış. yahu izlemediği, tanımadığı bir topçuya niye önyargı geliştirir ki bir insan? hakikaten bu işleri lise çağında falan bırakmış olmak lazımdı. ben tarzını sevmedim der geçersin ama fred’i bilmiş bilmiş yorumlamak çok garip.

    fred’i “pırpır” sanıyormuşuz. yahu bu adamın 19/20 sezonu premier liginde adama traore, kyle walker, wan bissaka’lı “quickest” listesine girmiş. 19/20 sezonunda everton’a karşı oynadıkları maçta 23.17 hıza ulaşmış. 10 kişilik listede 9. olmuş o hızıyla. pırpır mıdır fırfır mıdır bilemem ama fred’den yavaş topçu çıkmaz. 5 senedir istikrarlı premier lig oynayan brezilya milli topçusu sıra topçusu sanılıyor.

    galatasaray’ın aradığı oyuncu olmadığı için teknik ekip de erden timur da özel uçakla ta manchester’a gitti herhalde.

    bilip bilmeden ilgilendiğimiz ve belki resmileşecek bir transferimize çamur atmayınız. gelince attığı gollere de sevinmez bazısı. buradan onu anlıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın