• 48
    sıkı takip edemediğim için ben kaçırmış da olabilirim, lakin bu transfer sezonunda anadolu kulüplerinde fazla hareketlilik göremiyorum. gerçi lig 2 hafta sonra başlayacaksa da eylül başına kadar devam edecek bir transfer sezonu olması bu görüntüyü değiştirebilir elbet.
    ancak bugünkü görüntü ile maalesef pek hoşlaşmadığım ve herhangi bir ligin kalitesine limon sıktığını düşündüğüm "uzun galibiyet serileri" olması yüksek olasılığa sahip. (yapabiliyorsak biz yine yapalım tabi).
    bu demektir ki derbiler gerçek anlamda belirleyici olabilir bu sezon. hiç umulmadık bir puan kaybının telafisi çok zor olabilir. gönül istiyor ki 3-4 maç arka arkaya seri yapan takım kendini öne atabilsin ancak geçen sezon görüldüğü üzere 14-15 maçlık seri bile yetmedi öne atabilmemiz için kendimizi. rakibin ittirilmelerinden bağımsız tabi bu yorumum.
    özetle diyeceğim o ki, saçma sapan yabancı kuralı ve döviz kurundaki artışlar, gelirleri tl üzerinden olan anadolu kulüplerinin doviz bazında gelir düşüklüğüne neden oldu ve ligdeki diğer takımlar her geçen sezon daha da güçsüzleşmeye başladı. ilk ikinin 80-90 puanları bulacağı, üçüncünün 30 puan geriden geleceği bir lig çok zevkli bir yarış vaad etmiyor ne yazık ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın