resim
Uğurcan Çakır
Takım:Trabzonspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 792
    (bkz: #3602472)

    kendisi hakkında görüşlerimi daha önce belirttim. kendisi çok iyi bir kalecidir ancak trabzondaki misyonunu tamamladı, iki tarafın da birbirine katacağı çok bişey yok. kulübüne yıllardır özlemini duyduğu şampiyonluğu kazandırdı. sonuç olarak trabzonsporun da açgözlülük yapmayı bırakıp herkesin işine yarayacak bir anlaşmaya razı olması gerekiyor.

    tabi bu noktada büyük bir takımın başka büyük bir takıma oyuncu satmasının taraftar nezdinde yaratacağı rahatsızlığı tamponlamak veya azaltmak amaçlı paylaştığı forma imzalama videosunu bu işin doğal parçası olarak görüyorum. çünkü trabzon taraftarının da bu olayı kanıksaması için belirli bir süreç geçmesi gerek, bu tarz hafif atışmalar olacaktır.

    şahsi kanaatim %75 bu yıl, en kötü seneye %25 ihtimalle bize muhakkak geleceği yönünde. kendi taraftarımızdan beklentim, oyuncuyu genel manada beğenmeyebilirsiniz ama lütfen son 1 yıl ve bundan sonraki trabzon forması altındaki maçlarda göstereceği kötü performansı genele yayıp "kötü oyuncu, bize gelmesin" şeklinde dile getirmesin. çünkü bize moda girmiş, hedefi olan, konsantrasyonu yüksek bir uğurcan bu ligde fark yaratır
App Store'dan indirin Google Play'den alın