resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 213
    birlikte oynama şansı buldukları bir senaryoda, ben sol tarafımıza yapacağı katkının yanında zaniolo'nun performansını da etkileyebileceğini düşündüğüm oyuncu.

    etkiket olarak bir pasör diyemeyiz fakat kesinlikle pas konusunda yetenekli bir oyuncu. özellikle defans arkasına kaçan futbolcuya yerden uzun pas çıkarma konusunda referansı iyidir. bu önemli çünkü zaniolo'nun hücum gücü tek yönde çok kuvvetli fakat çeşitlilik konusunda maalesef zayıf. açık alanda, topu önüne ve yerden isteyen bir futbolcu. oyun dar alana sıkıştığında, yüksek topa döndüğünde birden sahadan siliniyor. zaniolo size devamlı koşu gösterir. defansın dengesini topsuz oyunda çok ciddi anlamda bozar. bunu cezalandırmak ona atacağınız doğru topla orantılıdır. bunu bizde yapabilen bir tek oliviera var, bazen de mertens. biz zaniolo'dan pek de mahir olmadığı yerlerde fayda arıyoruz oyun yapımız gereği. ne zaman ki geniş ve açık alan yakalar, yüzü kaleye dönükken topu alır. o zaman zaniolo durdurulması çok zor bir silaha döner. bunun için de o topu atabilecek ayak sayınızı artırmanız gerekiyor. sağda oynamayı sevdiği için arkasında oynayan sacha boey'in maalesef pas yeteneği kısıtlı olduğundan kendisi de verimsiz bir hal alıyor.

    fred'in transferi orta sahadaki delici pas ihtimalini, ister tekte ister dribling sonrası yapabilecek şekilde artıran bir hamle olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın