• 129
    dün gece canlı denk geldim bu abiye. ilk defa boy, pos, tip ve konuşmasına şahit oldum. ben çok dinlemem öyle çünkü. neyse şuraya geleceğim. maç oynamışlar galip gelmişler ancak arkadaş "girmemek istediği konulara" girdi.
    insan hal ve hareketlerini biraz anlıyorum. stres, yalan, huzursuzluk ve fesatlık var bünyesinde. o kadar gülerek izledim ki arkadaşı. normalde kapatıp geçerim ancak resmen adamlar zaha yüzünden intihar edecek duruma gelmişler. iki ay uğraştık sonra gs almadan 4 gün önce vaz geçtik diyor. yani biz sizin iki ay kapısında dilendiğiniz adamı 4 günde almışız. yıllık 10 milyon istemiş bizim verdiğimiz ücret yalanmış. o zaman varsa elinde bilgi belge çıkar göster. göstermediğin sürece fesatlığının kanıtı olarak konuşmuş oluyorsun.
    attıkları transfer çalımlarından bahsetti. muriqi, irfan, mert hakan, joa pedro. hepsini aldınız ve aldığınız başarı 0. beyefendi siz her sene transfer çalımı atın, her sene transfer şampiyonu olun biz yolumuza bakalım. size transfer çalımlarınızla mutluluklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın