• 47
    s sport plus mu artık her neyse, 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçı öncesi üyeliğini almayı planlıyordum. vazgeçip, dört beş ayrı free ancak maçı geç izleyebildiğimiz yerlerden takip etmeye karar verdim. iyi de yapmışım! berabere biten ilk maç sonrası hâlâ kendime tam olarak gelmiş sayılmam. galatasaray'ın yetersiz kaldığı ve sonucu tam olarak alamadığı her maç aynı ruhsal bunalım süreci ediyor. yaş geçiyor gidiyor ama bu tutkudan vazgeçemiyorum.

    her neyse, gelelim 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçı sonrası ali sami yen stadyumunda
    (rams park) oynanacak rövanş 2 ağustos 2023 galatasaray zalgiris maçına. bu maçın oynanmasına yedi gün var ama bir an önce oynanıp, farklı skorla galip gelmemizi istiyorum. gerilmeden, canımız sıkılmadan sahada aslanlar gibi topu rakip kaleye birkaç kere çizgiden geçirdiğimizi görmek istiyorum.

    sanırım oyuncular da, teknik ekip de derslerini almışlardır. yoksa ciddi anlamda önümüzdeki sene tekrardan şampiyonluğu kutlamamız bize kafi gelmeyecek!

    sorun çok mu? evet, galatasaray kadro dinamiği, yapısı hayatımla hep eş ilerliyor. hatta galatasaray bu konularda benden de şanslı dönemler geçirdiğinde şahidim.

    lamı cimi olmadan, galip gelmemiz gereken maç. maç anında dua kitabını açıp, gol atana kadar galatasaray için dua ettiğim günleri yaşamak istemiyorum. maç anında, maçı güzelce sürklase eyleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın