• 111
    zaha’yı aldığımız için şüphelerim vardı ama bu şahsın kuduruşunu görünce iyiki almışız dedim. * resmen kıpkırmızı oldu, iki kelime konuşamadı. öyle böyle canını yakmamışız.

    ayrıca bu kimdir necidir allah aşkına ? bu nasıl egodur ? yani insan bir şey başarır peşinden egolu egolu konuşur eyvallah da sen ne başardın kimsin ki böyle herkesi üstten görme çabalarındasın ? geçen sene devre arasında da istesek aboubakar’ı alırız istemiyoruz tarzı açıklamalar yapmıştı. sonra beşiktaş yönetimi ile takışınca emre kocadağ çıkıp benim 2 şampiyonluk 4 kupam var sen kimsin tarzı açıklamalar ile bu arkadaşı mağarasına göndermişti. sezon başlayınca moldova takımına karşı 5-0’lık galibiyet sonrası yine çıkmış ortaya. *

    hakikaten yani inanılır gibi değil. tek bir başarılı hareketi yok. onu aldık bunu alırız istesek şöyle yaparız diye sağda solda geziyor. bir allahın kulu çıkıpta istesen alırsın yaparsın tamam kralsın ama bir şey başar be adam diye demiyor. yani şöyle bir profil galatasaray yönetiminde olsa ve çıkıp böyle bir açıklama yapsa lisenin önünde direğe bağlayıp taşlarlar. fenerbahçe taraftarı inanılmaz bir akıl tutulması yaşıyor. ya da bu kadar olay sonrası akıl sağlıklarını kaybettiler ve farkında değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın