resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 151
    iyi bir futbolcu olmasına rağmen transferine son derece şüpheci bakiyorum. bunun sebebi de çok basit: şu anki duruma göre kadromuz torreira fred zaha zaniolo kerem ve icardi'den oluşacak. bu oyuncuların hiçbirisi natural bir pasör, natural bir oyun kurucu değil. zaha- zaniolo ve kerem topu al dribbling yap oyuncusuyken arkalarına da pasör oyuncu koymayan bir takım nasıl kapalı savunmaya hücum edilebilir bilmiyorum. bu takım nasıl geriden oyun kurar bilmiyorum.

    fred pas özelliği kötü bir oyuncu değil ama oyun zekası ve yaratıcılığı bir orta saha için çok iyi diyemeyiz. kesinlikle bir oyun kurucu değil. mertens yerine zahayi koyup pas kalitesini dusurmusken orta sahada parades tarzı bir oyun kurucu kullanmak zorundayız. fred overall bakınca çok iyi oyuncu zaha da öyle zaniolo da ama doğru bir uyum yakalanmazsa hayal kırıklığı olabilir. bu nedenlerle ben aranan kan olduğunu düşünmüyorum.

    sonuç olarak eğer kendisini transfer edersek oyun kurmada ve pas yapmada çok ciddi sorun yaşayacağımızı ve kapanan takımları acamadigimiz için sürpriz puan kayıpları yasayabilecegimizi düşünüyorum .
App Store'dan indirin Google Play'den alın