resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 475
    palace forumlarına baktım dün gece biraz, çoğu palace taraftarı açık ara en kilit futbolcusu olarak bakıyor geride bıraktığımız son 6-7 sezonda. bir isim bile duymadım zaha ile birlikte şu futbolcuda aynı derecede önemli dedikleri. zaha bir yerde takım bir yerde öyle bir konumda kulüpte.

    teşbihte hata olmaz alex’in fenerbahçedeki konumu, hagi’nin galatasaray konumu gibi bir hava vardı forumda. ''bizim messimiz'' yazanlar.

    fazla bencil ama güvenilir liman olarak bakıyorlar adama. bizim goat’ımız şeklinde tanımlıyorlar. palace’a hayranlık duymasının sebebi olarak zaha’yı gösterenler.

    palacedaki durumunu, küçük deredeki büyük balık olarak tanımlayanlar.

    bencil olduğundan çok söz ediliyor fakat içi boş bir bencillik değil. azimli, özverili olduğunu vurguluyorlar. içi boş bir özgüven değil zahanın olayı.

    devam edilmesi gerektiğini düşünen çok kişi vardı.

    kulübe zarar veriyor ayrılsın diyen görmedim daha çok haftalık 200 bin £ eleştirileri var bu yüzden devam etmeyelim diyenler vardı.

    sakatlık konusunda endişe eden görmedim, palace kariyerinde sakatlıklarla sık sık maç kaçıran bir futbolcu değil. son senesinde uyluk ve kasık sakatlığı geçirmiş 8-10 maç kaçırmış. en son lig bitmeden önce uyluk sakatlığı yaşamış. yakında antrenmana başlar diye düşünüyorum. ağustos ortalarında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın