resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6862
    kendisine 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçının ilk 45 dakikası için bir eleştiri yapmak hakkaniyete uymaz. mertens'in 90 dakikayı çıkaramayacağını bildiği için mecburen mertenssiz bir ilk 11 hazırladığı belli. belki morutan neden ilk 11'de yoktu diye sorabiliriz ama barış alper ve yunus da iyi bir kamp süreci geçirmiş olabilirler, bu konuda hiçbir fikrimiz yok. dolayısıyla sezonun ilk maçında çıkan 11 üzerinden kimseye ağır sözler söylemem.

    fakat devre arasında mutlaka bir değişiklik yapması gerekirken nedense 60. dakikayı bekledi ve bu yüzden ikinci yarı başlar başlamaz sebepsiz yere gol yedik. sonra yaptığı değişikliklerle takım toparlandı ve maçı çevirdi. normalde yemeyeceğimiz, sezon başı olduğu için yaşanan konsantrasyon kaybı nedeniyle olduğuna inanmak istediğim angutça bir son dakika golü yiyerek maçı berabere bitirdik.

    hoca eğer ilk 11'e halil dervişoğlu'nu veya morutan'ı koysaydı muhtemelen bu maçı galip bitirirdik ama bu tercihiyle zaniolo'nun, barış'ın ve yunus'un kamptaki çabalarına "siz ne yaparsanız yapın formayı alamayacaksınız" karşılığı vermiş olurdu. kampta iyi çalışan oyunculara böyle bir fırsat vermesine bu yüzden muhalefet etmem. ama mutlaka elememiz gereken rakibimize karşı oynayacağımız toplam 180 dakikamız var. bunun 45 dakikasında etkisiz kalan oyuncuya merhamet etmek de turu riske sokabilir.

    umarım rövanş maçında yetersiz isimlerle uğraşmadan çıkaracağımız en iyi 11'i çıkarıp farklı bir galibiyet alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın