• 379
    sözde cumartesi ve pazartesi yapılan tahliller sonrası durumu netleşecekti. böylelikle icardi’nin gelişi de netleşecekti. sonuç?

    ben anlamadım bu işi. en üst imkanlarla sağlık hizmeti alan insanların durumu tam 14 gündür netleşmedi mi? netleştiyse biz neyi bekliyoruz? son olarak da “değerleri uçak yolculuğu yapmaya müsait değil” hikayesi çıktı piyasaya. eğer genel durumu iyiyse, tek sorun buysa icardi niye tek başına gelmiyor? wanda ile mi çıkacağız antrenmanlara biz? 14 gün geçti, 14 gün! çok ciddi bir kayıp icardi için. dünyaca ünlü muhabirlere kalsa ıslak imzalar bile atıldı 3 gün önce, icardi bizle maça çıkmış bile olabilir bilmiyorum. ya da biz orada alternatif bir dünya oluşturduk onu yaşıyoruz.

    ilk başta genel tarzlarının aksine paylaşım bile yapmıyorlardı sosyal medyada. şimdi o da yok. wanda nara güle oynaya story basıyor. reklam yapıyor. icardi’yi paylaşıyor. ben anlamadım gerçekten şu an durum nedir veya ne zaman netleşecek.

    okuduğunu anlamayan tipler gelip “sağlık önemli” falan demeden yazayım, bence de sağlık önemli. bence de wanda hasta. bence de icardi bizde. benim bunlarla ilgili bir şüphem veya kaygım yok. benim derdim süreçle. bu ne iştir arkadaş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın