• 161
    ne futbol ulemalığı ne de kanaat önderliği iddiasında bulunduğuna denk gelmediğim galatasaraylı.

    --- alıntı ---

    fatih hoca, ömrünü galatasaray'a adamış bir insan. hocayı gönderebilirsiniz. çok kez mustafa cengiz başkanım da göndermek istedi ama ben engelledim. bu tecrübedir.

    --- alıntı ---

    mustafa cengiz'e iftira attığı iddiası bizzat rahmetlinin sağ kolu abdürrahim albayrak tarafından "terim'i kovacaktı ben vazgeçirdim" açıklamasıyla çürütülmüştür. sırf siz inanmak istemiyorsunuz diye iftira olmuyor bu durum.

    kendi şahsi hesabından twitter trollerine saydırdığı için eleştirilmiş. üslubunu sert bulursun bulmazsın onu bilemem fakat bence dün okan hoca'ya demediğini bırakmamış twitter trollerine az bile söylemiş. pembe götlü kısmına katılmıyorum sadece keşke toz pembe götlü yazsaymış*. kırılmadık rekor bırakmamış teknik adama yapılan bu muamele nereden baksan akıl tutulmasıdır.

    bu arada kendisi yeni değil 10 senedir falan aynı çizgide yazıyor twitterda. üslubunu beğenmeyenler varsa takip etmesin, adam kendisini kimseye beğendirmek zorunda değil. hayatımda bugünden daha saçma bir galatasaray sözlük gündemine uyanmamıştım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın