• 1461
    gelirleri itibariyle uefa avrupa ligi ile kıyaslanmayacak organizasyon. uefa kupasında başarı daha gerçekçi bir hedef olsa da bunu gruplara kaldıktan sonra şartlar bizi grup üçüncülüğüne sürükledikten sonra bu hedefi düşünürüz, şimdilik değil.

    23-24 sezonunda şampiyonlar ligi gruplarına kalmak galatasaray için olmazsa olmazdır. ön elemelerdeki rakiplerimizin hiçbiri galatasaray kadar bütçeli ve galatasaray kadar isimli değildir. galatasaray daha önce türkiye ligi ikincilerinin gittiği zor rakiplerle dolu yoldan şampiyonlar ligi elemesi oynamayacaktır. bunun zaten herkes az çok farkında. galatasaray için şampiyonlar ligi gruplarına kalmak normal bir sonuçtur. gruplara kalamamak da futbolun içinde vardır ama bunun için de en azından çok uğraştık ama şanssızdık denilecek kadar futbol oynamadan bu başarısızlık kabul edilmemelidir.

    galatasaray için bir özel durum daha var. galatasaray beklentileri yükseltecek kadro kuruyor. oyuncu kaybetmeden kadrosunu genişletti, eksiklerini gideriyor. kağıt üzerinde eksikleri 1-2 mevki kadar az. bu da başarıyı normalleştiriyor, başarısızlığı hazmetmeyi zorlaştırıyor. evet galatasaray hazır değil, evet ortada panik olacak bir durum da yok ama hata payımız da yok, aman dikkat. şampiyonlar ligine kalmak bizim için zaruret. kalamazsak çok yara alırız, sinerji gider, büyük bütçenin de manası kalmaz. taraftar olarak ricam, yıkmadan yakmadan eleştiriye devam etmeliyiz. her şeyin fazlası zarar. ne hep destek tam destek kafası, ne de biz mahvolduk her şey istifa kafası. ikisinin ortası, aklımızı başımıza devşirmenin tam zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın