• 157
    marifeti ne, niye bu kadar takip edilip sözlükte konuşuluyor bilmiyorum. lakin hem burada hem sosyal medyada durup durup kendisi gibi düşünmeyen galatasaray taraftarlarına ettiği küfürleri görüyorum.

    ettiği küfürlerin sözlükte dahi destek bulup, paylaşılması da oldukça garibime gidiyor.
    bu tarzı sebebiyle izleniyor olabilir, malum bizim toplum aşağılanmayı seviyor. ama en azından burası galatasaray sözlükse, yazılı olan kuralları dahilinde ben herhangi bir kişinin çıkıp kafasına göre bir galatasaraylıya küfrettiğini burada görmek istemiyorum.

    haklı veya haksız, söylediğini insanları bir adım ileri götürecek şekilde söyleyemezsen bir değeri yoktur. dünya yuvarlaktır aksini söyleyenin bacısını..., pek etkili bir iletişim yolu değil. kaldı ki bu tarz cümleler taraftar arasındaki birliğe zarar vereceği gibi kutuplaşmaya da sebep olabilir.

    kendisine nacizane tavsiyem, özellikle bir kitleye hitap ediyorsa en azından aynı paydayı paylaştığı insanların pembe götünü bilmem neyini falan boş verip seslendiği kişinin düşmanı değil, kendisi gibi bir galatasaraylı olduğunu fark etmeye çalışmalı. böylesi hoş olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın