• 3152
    https://i.galatasaray11.com/3vkg6ppy.jpg

    zaha transferi ile birlikte hem zaha'dan hem zaniolo'dan verim alabilmek istiyorsak orta sahayı üçlemek durumundayız. torreira'nın 8 oynaması önemli, çünkü ön taraf bu kadar top kullanmayı severken mutlaka rebound toplayacak oyuncuya ihtiyaç var. torreira'yı biraz ileri göndermemiz gerekecek. bu sebeple tempolu bir 6-8 ve dikine oynayabilen bir 8-10 ihtiyacımız varmış gibi gözüküyor. bu kişi kesinlikle joao felix değil. hakkında hayaller kuruluyor ama mevcut kadroda olası bir felix eklemesi kadroyu iyice içinden çıkılmazı zor bir kaosa götürüyor.

    rashica alınırsa asimetrik bir orta saha dizilişiyle ve geriye yardımıyla orta sahanın sağında oynayabilir. bu meziyeti var. o yüzden önemli bir oyuncu. ama bize kesinlikle sağlam 2 orta saha gerekiyor zaha-icardi-zaniolo hattını verimli kullanabilmemiz için.

    edit: şunu da eklemek gerek: bu şablonda icardi'nin geçen seneki kadar gol pozisyonuna giremeyeceği, istediği topları alamayacağı, zaman zaman da bu sebeple mutsuz olacağı aşikar. yanında oynayan 2 hücumcu da topu seven ve gol arayan oyuncular. bu konuda da teknik heyetin dikkatli olması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın