resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2987
    çok fazla benzer oyuncuyla aynı anda sahada olduğu zaman sırıtıyor. yunus da topu kullanmayı, atak sonlandırmayı ya da final pasını atmayı isteyen birisi. istiyor ki her ayağına top gelişinde şov yapayım. barış alper, kerem, zaniolo ile aynı anda sahada olduğu vakit bu göze fazlasıyla batıyor. bu nedenle oynayacaksa mertens, icardi gibi servis yeteneği de olan oyuncularla bir araya geldiğinde iş yapabilir ancak.

    o zaman iş şu noktaya geliyor. bu takımda dribbling ve şut ile atak sonlandırtmak istediğin 2 oyuncu olacaksa bunlar kimler olmalı? yunus'a sıra gelene kadar üzgünüm ama zaha, zaniolo kerem ve barış alper var. oynayabilmesi için önünde 3 isim var ki, bunun da baskısını fazlasıyla hissediyor. her pozisyonda bakın ben de yetenekliyim diye ekstra işler yapıp basit oynaması gereken pozisyonlarda da ince iş yapmaya çalışıyor.

    dünkü maçta * da 4 kişinin arasına dalıp direğe nişanladığı topu ya da ceza yayı üzerinden bomboşken vurduğunu içeri sokabilse kahraman olacaktı ama aynı şeyi 20 kere deneyip sadece 2 kere pozisyon yaratıp onları da değerlendiremeyince taraftar kendisini tefe koyup çalıyor işte.

    kendisi için en hayırlısı trabzonspor'a gitmektir. o seviyede yıldız oyuncu olup türkiye ligi ve avrupa'da adından rahatıkla söz ettirebilir. bizim de elzem ihtiyaçlarımızdan olan uğurcan çakır transferinde elimizi rahatlatır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın