resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 465
    daha bir dakika bile izleyememişken zaha üzerinden olumsuz yorum, öngörü ve yargılarda bulunanları gerçekten anlayamıyorum. muhasebeci taraftarı bir nebze anlardım da bu sefer sponsorlar sayesinde maliyetler de kafayı takacak boyutta değil.

    mesela, geçen sezon* icardi geldiği zaman göstereceği performansta ciddi anlamda soru işaretleri vardı ama zaha'da bence bu yok, çünkü sakatlanmadığı sürece ne vereceği direkt belli. bunu premier lig'de yüksek stardartlarda fazlasıyla gösterdi zaten.

    geçiş oyununa da set oyununa da uygun, dribbling konusunda zaten dünyada bilinen bir isim ve taraftarımızın gedson hayranlığında olduğu gibi topu rakip alana taşıma konusundaki sorunumuza da katkı sağlayacaktır.

    sol kanatta kerem'in varlığı ve yabancı sınırından dolayı nerede, hangi rolde oynayacak gibi sorunlar mevcut ama orasını da teknik heyet düşünmüştür. nitekim, zaha özellikle iç sahada taraftarı heyecanlandıracak özelliklere ve doğru organizasyon içinde en az icardi kadar fark yaratma potansiyeline sahip bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın