• 146
    --- alıntı ---
    sezonun ilk resmi maçı, yüklemeden çıkmış oyuncular, rakibi 29. resmi maçını yaparken sentetik çim üstünde 2 depar atsa dizlerini götünden toplayacak olan sizler; 2 ay önce tüm rekorları kıran hoca ve takıma mı sallıyosunuz? ay sizin o pembe götlü fm oynayan hallerinizi siksinler

    --- alıntı ---

    demiş,

    daha önce de mustafa cengiz'in terim'i kovacağı hakkında iftira atıp ortalığı karıştırdıktan sonra aşağıdakini demişti:

    --- alıntı ---
    berberden duyduğuna inanan kişilere şu yukarda tweette bulunan mevcut konumdakilerden haber gelse, bırak tweet atmayı kendini ateşe vererek meydanlarda gezip ana haberlere çıkma peşinde koşar.

    --- alıntı ---

    sonuç:

    - bence sen kimseye bu kadar tepeden bakıp küfür etme, biri gelir fena bozar
    - 40 yıldır futbol izlerim, kim elinden geleni yaptı ama olmadı ile kim maçı salladı arasındaki farkı bilirim. o yüzden nelson kendisine söylenen herşeyi hak etti (küfür hariç)
    - 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçının 92. dakikasında 10 kişi rakipten atak yerken ilerde 5 adam eli belinde bekliyorsa bunu sentetik çimle savunamazsın
    - 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçı sonrası abdülkerim'e bir şey söyleyen oldu mu mesela? adam maçta yüreğini sentetik sahaya koydu. demek ki sahanın cinsinden çok adamın cinsi önemli.
    - galatasaray'da her zaman eleştiri kültürü vardır. bizi fenerden ayıran budur. biz biat etmeyiz, aza razı olmayız. sizler burak elmas diye ortalığı yıkarken, genel kurul 6 ayda ipini çekmese şimdi hala rezilliklerin bini bir paraydı.
    - futbolda hiç bir zaman hiç bir şeyin garantisi olmaz. hiç bir şey çantada keklik değildir. o yüzden her zaman ciddiyet gerekir. her zaman %100'ünü vermek gerekir. 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçında bu olmadı. olmayınca da eleştiriler sert oldu. uyanmaları ve gelecek maça hazır olmaları açısından bence iyi de oldu. torreira ve icardi olsaydı sahadaki bir çok oyuncuyu döverlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın