resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2275
    kendisiyle ilgili sosyal medyada büyük algılar yapılmaktadır.

    mesela bundan 20 gün önce falan bir fotoğrafı medyaya sızdı ve herkes "ulan adam gidemediği için yaşlandı" tarzı yorumlar yaptı.
    çok değil, 6-7 gün önce avusturya kampında kendisiyle fotoğraf çekmek isteyenlerle foto çekilmiş ama hep aynı pozu vermesi üzerinden durum değerlendirilmesi yapılarak gitmek istediği söylenmişti.

    halbuki bu adamın duruşu, mizacı böyle. bunu okan buruk da söylemişti. hatta şampiyonluk kutlamamızda bile, beline sardığı bayrağı çıkartıp poz vermesini isteyen kişiye gayet cool bir tavırla ayar çekmişti.
    https://www.youtube.com/...ure=share&t=5624

    adamın mizacının böyle olduğunu bile bile, sosyal medyada yazılanların gazına geliyoruz ve hemen gitmek istediği için oynamıyor damgası yapıştırıyoruz. 2 yıldır karakterini bildiğimiz, formamız altında tekmeye kafa atıp defansa liderlik eden ve şampiyonluk yaşamış bir oyuncumuz sizce böylesine ucuz numaralar yapar mı ya?

    ha oyuncu gitmek isteyebilir, bu en doğal hakkı. sunduğumuz şartlar gerçekleşirse yolu açık olsun ama dediğim gibi dünkü maçta* sizin takımı sattı demeye getirdiğiniz şeyi yapmadı. sadece kadromuzun %80'ine uyum sağlayarak kötü oynadı o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın