• 541
    tehlikeli sinyaller veren macti. toparlanmamiz lazim, kimseye cok kizamiyorum cunku temmuz ortasinda bu kazalar oluyor. rakip koy takimi da olsa bizden once resmi maclara cikmis, hazir ve testten gecmis bir takim. menemenspor ile de oynasan bu boyledir. hatirlayin 6 sene evvel ostersunds’a madara olup o sezonu sampiyon kapattik. temmuz ayi bizim gibi gecen sezonun havasini uzerinden atamayan ve oyunculari hala gereken kondisyona ulasamamis takimlar icin tehlikelidir. bize hep tehlikeli gerci, hatirlarsak yine 2 yil once psv bizi darma dagin etti. bu maci 2-2 ile atlatip ostersunds veya tromso faciasi yasamamak onemli. tabi bu demek degil ki arena’da rehavete kapilalim. bu maci 2-1 galip bitirseydik dahi arena’ya ilk maci 1-0 kaybetmis gibi motive olarak cikmamiz lazim, yoksa yine facia yasariz. rakip taraftarlar alay edecektir. sıkıntı yok. mayis’larda biz guluyoruz hep. son gulenler hep iyi guler. okumayin, sinirinizi bozmayin, buraya da tasimayin. iki ergen ne demis umrumuzda olmasin.

    maca gelirsek:

    1. bir kez daha rashica’nin onemini anladik. torreira-rashica-icardi. bu ucu olmayinca 2021-2022 galatasaray’i izliyorduk (uefa maclarini bir kenara birakirsak) da sansa bir anda 2-1 one gecip turun gitmesini onledik.

    2. yunus yetenekli, potansiyelli ama bizde olmuyor. hatirlayanlar bilir yusuf simsek nasil fenerbahce’de yapamayip denizli’de tekrar yildiz oldu, sonra 34 yasinda gitti besiktas’in orta sahasini toparladi. yunus da ne yazik ki bizde olmayacak gibi.

    2. bir yazar zaniolo’yu elden cikaralim demis, eger rashica’yi getireceksek ben okeyim. bazen sevgilerin en guzeli uzaktan izlenendir. zaniolo fener macinda sagli sollu attigi gollerle kalbimizde yerini aldi belki ama takimda onu uyduracak bir yer bulamiyorsak, talibi cikarsa hem de mali acidan rahatlatacagi icin satabiliriz. yine hatirlayanlar bilir biz en prime doneminde adrian ilie’yi valencia’ya sattik. yine sampiyonluklara devam ettik. o kazandi, biz de kazandik.

    4. yine tekrar ediyorum, gibi rashica bu takima elzem. onun oldugu maclarda topu ileriye tasiyoruz tasimakla kalmayip ileride tutabiliyoruz.

    5. icardi, abi lutfen gel, vallahi sana yemin ediyorum bu yasta tip bitiricem ve doktor olup yengeyi ben tedavi edicem * :( yeter ki siz istanbul’a gelin.

    6. halil gol icin cok sagol da kafa karistirma kardesim :(

    sonuc olarak istanbul’daki maca bu macin sonucu 0-0 bitmis gibi cikmamiz lazim. k o n s a n t r a s y o n. bir de twitter’a girip sinirlerinizi oynatmayin. birakin zanka bey, salca reyiz, mehmet from 12 numara.org, antucu bes yildiz logolu hasfenerli, tolcay, cenk tosun pasa vb. nickli twitter hesaplari istediklerini yazsin. en son biz kazandigimizda aglamalarina sahit olmak paha bicilemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın